Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان رضایی، لژیونر سابق فوتبال ایران معتقد است فدراسیون فوتبال با برپایی اردوی تیم ملی در دوحه مرتکب اشتباهی بزرگ شد...

با گذشت چند روز از شکست تیم ملی مقابل ذخیره های الجزایر همچنان بحث بر سر این ناکامی ادامه دارد و اغلب کارشناسان معتقدند اردوی قطر در این فیفا دی طولانی، اشتباه بود.

به گزارش طرفداری، رحمان رضایی، ملی پوش اسبق فوتبال ایران یکی از کارشناسانی است که اعتقاد دارد برپایی اردوی تیم ملی در گرمای دوحه اشتباه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمان رضایی در این خصوص به طرفداری گفت:

گرمای 45 تا 50 درجه حتی برای سفر توریستی هم مناسب نیست، چه برسد به این که شما فوتبالیست ها را بعد از 40 تا 45 بازی باشگاهی برای تمرین و اردو به چنین آب و هوایی ببرید. بازیکنان دعوت شده به تیم ملی چه آنها که خارج از ایران بازی می کنند و چه بازیکنان لیگ برتری با احتساب جام حذفی و لیگ قهرمانان و لیگ، بین 40 تا 45 بازی انجام داده بودند و نیاز به یک آب و هوای خوب داشتند. آنها را برای اردوی آماده سازی باید به جایی می بردند که اکسیژن بیشتر به بدن شان برسد چون بدن ورزشکار بعد از 40 تا 45 بازی نیاز به اکسیژن دارد. در چنین شرایطی بدن باید شارژ شود نه این که باقی مانده انرژی اش هم خالی شود.

لژیونر سابق فوتبال ایران ادامه داد:

من در قطر بازی کردم، این فصل از سال بدترین فصل در قطر است. وقتی در این هوا تمرین می کنی بدن آب و املاح از دست می دهد، شاید باورتان نشود ولی ما در یک تمرین 90 دقیقه ای در قطر، دو بار کفش عوض می کردیم. بعد از نیم ساعت تمرین، از شدت تعرق، داخل کفش آب جمع می شد. ما در این شرایط در قطر اردو زدیم و خودزنی کردیم. این که دو هفته در چنین آب و هوایی فقط تمرین کنی و بازی هم نداشته باشی انرژی بازیکن را تخلیه می کند.

رحمان رضایی همچنین به مسائل فنی بازی ایران و الجزایر پرداخت و گفت:

سه، چهار ایراد اساسی در تیم ملی دیدیم که اگر برطرف نشود، آسیب می زند. یک مساله، خطاهایی است که بازیکنان ما پشت محوطه جریمه خودی مرتکب می شوند و به حریف ضربه کاشته می دهند. انگلیس و ولز کاشته زن های خوبی دارند و اگر این مدل خطاها را در جام جهانی تکرار کنیم، حتما دروازه تیم ملی روی ضربه کاشته باز می شود. چرا باید بازیکن در سطح ملی پشت محوطه جریمه به این راحتی خطا کند؟ مساله بعدی، نحوه جایگیری دو هافبک دفاعی ماست که هیچ زمانی آنها داخل کانال توپ نبودند و چون در کانال کنترل فضا و کنترل یار قرار داشتند دیر به توپ می رسیدند و ناچار بودند خطا کنند. وقتی تیم با دو هافبک دفاعی بازی می کند، نحوه استقرار آنها مهم است. در کار بازیسازی هم ما دچار مشکل بودیم چون مهره های میانی ما همزمان برای گرفتن توپ از مدافعان میانی عقب و جلو نمی شدند. حرکات بازیکنان در این مواقع باید مثل حرکت میل لنگ و پیستون در اتومبیل باشد و همزمان برای گرفتن توپ عقب و جلو شوند تا تیم حریف دست ما را نخواند اما وقتی تنها یک بازیکن از بین عزت اللهی و نوراللهی برای دریافت توپ از مدافعان و رساندن آن به یار هم تیمی به عقب می رفت، حریف هم به راحتی پرسینگ سنگین را روی تک بازیکن ما پیاده می کرد و اجازه کار را از او می گرفت! متاسفانه وقتی توپ به کنار می رفت هم نحوه استقرار بازیکنان ما غلط بود، بازیکن باید نیم تیغ باشد تا نسبت به توپ و حریف و دروازه مسلط شود اما این نحوه استقرار را هم در مواقعی که توپ نداشتیم، نمی دیدیم.

بازیکن اسبق تیم ملی افزود:

 در حمله هم به این دلیل که با عقب کشیدن مهاجم ما، وینگرها هم به عقب متمایل می شدند، به راحتی عمق را از دست می دادیم و دفاع حریف به آسانی با پرسینگ توپ را از ما می گرفت. یکی دیگر از دلایل توپ لو دادن های ما این بود که وینگرها به خوبی در عرض راه نمی افتادند و از عرض زمین استفاده نمی کردند. ما سرزن های خوبی داریم و باید از این امتیاز بهره ببریم. با این عملکردی که مقابل الجزایر از تیم ملی دیدیم، در جام جهانی به مشکل می خوریم و یک مربی باهوش به راحتی می تواند دست تیم ما را بخواند و از نقیصه هایی که داریم، علیه خودمان بهره ببرد.

اخبار داغ 

خبرنگار بین اسپورت: کی روش در آستانه هدایت یک تیم آسیایی حاضر در جام جهانی! الکساندر نوری در ویکی پدیا سرمربی استقلال شد! / عکس سیگار کشیدن مارسلو بروزوویچ در رختکن پس از برد کرواسی مقابل فرانسه / عکس اورلین شوامنی در تست پزشکی رئال مادرید / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رحمان رضایی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد، گفت: امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی در اشخاص و درون جریانات سیاسی کشور هستیم.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دردسر بزرگ لوزانو در تیم ملی والیبال اوکراین
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • تم تولد پسرانه چیست؟
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • ستاره تیم ملی: نه قرمز و نه آبی، من طرفدار تراکتور هستم!
  • ستاره تیم ملی: نه قرمز و نه آبی، من طرفدار تراکتورسازی هستم
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان